Kuidas toimub Taarapõllu talus tootmine?

Tootmine toimub aastaringselt ning toorainet säilitame sügavkülmutatult.

Sügavkülmast võetud marjad sulatame aeglaselt üles ja pressime seejärel nn “külmpressi” meetodiga. Värskelt pressitud mahla kuumutame 85°C juures 20 minutit ning villime õhukindlalt pudelitesse. Mingeid lisaaineid me oma toodetes ei kasuta. Seega pole meie toodetes allergeene ning need sobivad ka väikestele lastele.

Ka mooside valmistamine toimub nn “vanaema meetodil”. Hoolikalt puhastatud ja valitud marjad paneme katlasse, aeglaselt kuumutades eraldame vahu, lisame veidi suhkrut ning sulgeme õhukindlalt nõusse. Püreede puhul eraldame eelnevalt marjade kestad ja seemned.

Marjapulbrite tegemisel eraldame osa mahla, ülejäänud osa lihtsalt kuivatame ning jahvatame pulbriks.

Populaarsete marjakrõpsude tootmine on aga küllaltki keerukas. Esmalt purustame terved marjad spetsiaalses veskis, segame massi suhkruga ning töötleme mehaaniliselt mitmes etapis. Edasi kuivatame massi erirežiimiga kuivatis 12-24 tundi. Saadud toode on aga sisuliselt kontsentreeritud naturaalne mari vähese mahesuhkruga – ning ainulaadne maailmas!

Uudista ringi meie kodulehel, tutvu meie toodetega ning küsimuste korral
võta julgesti ühendust!

Elixir OÜ - kodulehed rätsepatööna